PASQYRIMI

Thjesht, shpejt, bukur, saktë…

Jetë të humbura!


Nga Dajana Basha      Je dhuratë hyjënore, ti krijesë që sapo ke nisur të formohesh. Brenda në barkun e nënës, tashmë po frymon një shpirt tjetër, një zemër ka … Vazhdoni leximin

Dhjetor 5, 2017 · Lini një koment

Të ekzistosh vetëm më 3 dhjetor


Nga Eliza Gjediku    Një frymë magjike, një dhuratë e çmuar është ajo krijesë e pafajshme ,që qëndron e strukur në barkun e nënës.  E qara e këtij engjëlli të … Vazhdoni leximin

Dhjetor 4, 2017 · Lini një koment

A është mëkat të lindësh i varfër?


Nga Anxhela Mema    Absurditeti i jetës fillon pikërisht këtu; dikush qan për bukën e gojës dhe dikush për telefonin më të shtrenjtë. Gjithmonë më vijnë në mendje Ata.  Si … Vazhdoni leximin

Dhjetor 4, 2017 · Lini një koment